|   STARTSIDA   |   TJÄNSTER   |   OM OSS   |   KONTAKTA OSS

Om Växjö Multiservice

Växjö Multiservice är en familjeägd företag som tillsammans med Saruman kompletterar varandra. Den digitala epoken har bara börjat och våra TV apparater är inte enbart en TV utom ett helt multimedia center.

Kunskap om båda områden, den analoga och den digitala världen är viktiga för oss för att säkra kundens investeringar.

Försäljning: Den största delen av försäljning sköts idag via Sarumans eller Multiservices eget kontaktnät och via internet. Samarbetspartners står också för en del av försäljningen. Saruman har ett avtal med Multiservice i Växjö. Multiservice tillhandahåller kundkrets från hela Kronoberg och integrerar Sarumans tjänster i sitt sortiment och vice versa. Detta ökar konkurrenskraften hos båda företagen då dessa kompletterar varandras produktsortiment.

Vår kundkrets är mycket jämn och olika trender i försäljningen brukar kompensera varandra. Därför har vi haft en stabil försäljningsökning utan svackor i många år. Största delen av kunder kommer från privat sektorn. Vår målsättning för framtiden är att bibehålla och utöka vår kunskap och kompetens. Vårt kvalitetsarbete fortsätter, och vi ligger ständigt i täten när det gäller att införa ny teknik på marknaden.» Om Växjö MultiService
» MultiService

MultiService är ett hemelektronikföretag som levererar och installerar från audio/video till paraboler.

På tjänstesidan kan vi erbjuda allt från enklare inställningar på produkter till omfattande service och underhåll.

Som fackhandlare är vi utbildade på alla våra produkter och kan därför hjälpa dig att välja det som är bäst för dig och dina behov. Vi ombesörjer hemkörning och installation mot en avgift. Självklart visar vi hur du ska använda din nya produkt.Webbmaster - Joacim B. webbmaster@saruman.se All rights reserved 2011, Vxj MultiService. Powered by Saruman.